Alocasia Plantenbox – 3 stuks

Alocasia’s komen in allerlei soorten en maten. Met deze drie variaties tover je jouw huis om tot een urban jungle! Wil jij jouw huis omtoveren tot een urban jungle? Met deze drie Alocasia’s in je huis, waan je je al snel in de Aziatische regenwouden. Dat is namelijk waar de Alocasia oorspronkelijk vandaan komt. De Alocasia heeft veel verschillende soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen: prachtige grote bladeren in de vorm van een Olifantsoor.
De Alocasia Plantenbox bestaat uit de volgende 3 kamerplanten:

* Alocasia Amazonica Polly p17: (https://www.plantje.nl/skeletplant-alocasia-amazonica-polly-p-17-cm/?q=polly) ook wel skeletplant genoemd door het donkere blad met witte nerven.
* Alocasia Zebrina p19 (https://www.plantje.nl/alocasia-zebrina-p-19-cm/?q=zebrina): de stengels van deze Alocasia zijn net zo gestreept als een zebra!
* Alocasia Portadora p21 (https://www.plantje.nl/alocasia-portadora-p21/?q=portadora): een klassieke lichtgroene Alocasia met geribbelde randen. De drie Alocasia’s staan mooi bij elkaar, maar kun je ook leuk verdelen over de verschillende kamers in je huis. Een diverse plantenset waarmee je drie van de meest populaire kamerplanten van dit moment in huis haalt!
 
Let op! – De Alocasia kan soms wat druppelen, een proces wat guttatie heet. Dit kan soms voor vlekken zorgen. Zet de kamerplanten dus niet op een gevoelige ondergrond, zoals een houten vloer. Zorg er verder voor dat deze planten niet op de tocht staan.
Lichtbehoefte –  Zet de Alocasia’s op een zeer lichte standplaats, maar niet in de volle zon. Direct zonlicht kan namelijk bladverbranding veroorzaken.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond nooit helemaal uitdroogt en altijd licht vochtig blijft. Bij te veel of te weinig water gaan de stengels namelijk hangen, wat je natuurlijk wilt voorkomen.
Lees alles over Alocasia verzorging (https://www.plantje.nl/verzorging/alocasia/).
 
Deze combideal wordt geleverd exclusief sierpotten. Onze sierpottencollectie vind je hier (https://www.plantje.nl/bloempotten/)!

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €52.95
Kleur:

Klik hier om te bestellen.