Cyperus zumula, beter bekend als kattengras, bevat essentiële voedingsstoffen en vezels voor jouw kat! Met deze kamerplant in huis zal jouw kat minder snel aan andere kamerplanten kauwen. De Cyperus zumula (kattengras) is de musthave plant voor elke kattenmama of -papa. Deze kamerplant (https://www.plantje.nl/product-categorie/kamerplanten/) eist alle aandacht van jouw kat op: ze vinden het heerlijk om aan het kattengras te knabbelen. En dat is gunstig! Zowel voor jouw kat als voor jouw andere kamerplanten.
Katten krijgen vezels en andere essentiële voedingsstoffen binnen door de Cyperus zumula te eten. En doordat ze het hier zo druk mee hebben, is de kans groot dat jouw viervoeter andere kamerplanten met rust laat. Win-win! En wees niet bang voor minder aandacht voor jou. Kattengras is lekker, maar kan de liefde van jou voor je kat nooit vervangen natuurlijk.
 
Tip! – Meer planten in huis halen die veilig zijn voor je kat? Bekijk ook eens onze voordelige katvriendelijke plantenbox (https://www.plantje.nl/shop/katvriendelijke-planten-box-6-stuks/?channable=00a9f46964003333353931b2&gclid=Cj0KCQjw4eaJBhDMARIsANhrQADPH8BmQL4S1ffuEijeuqHLSauqa-poCSVMZMi_2sN9MWE2ZRbzTW4aAgPvEALw_wcB).
Lichtbehoefte – Het kattengras heeft een normale lichtbehoefte nodig en groeit gemakkelijk op een halfschaduw plekje.
Water geven – Geef het kattengras (net als je kat) regelmatig water. De potgrond mag niet uitdrogen tussen de gietbeurten door.
 
Lees alles over kamerplanten verzorging (https://www.plantje.nl/verzorging/).

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €7.95
Kleur:

Klik hier om te bestellen.