Deze Grote Monstera is dé grote kamerplant voor iedere urban jungle. De gatenplant is te herkennen aan de bladeren met de opvallende gaten. Deze insnijdingen hebben ervoor gezorgd dat de Monstera een van de meest populaire planten van dit moment is. De grote plant is bovendien heel nuttig dankzij zijn sterk luchtzuiverende werking. Hij produceert extra zuurstof en breekt schadelijke stoffen af, waardoor hij een gezonder leefklimaat creëert. En daar vraagt de plant heel weinig voor terug. De Monstera is namelijk heel makkelijk om te verzorgen. Ideaal als je niet zulke groene vingers hebt, of bijvoorbeeld een mooie kantoorplant zoekt.
Wist je dat de Monstera pertusum in de natuur wel zo'n 20 meter de hoogte in kan klimmen! Thuis blijft de Monstera natuurlijk netjes om de mosstok groeien. Maar de luchtwortels zijn ook hier heel nuttig. Je kunt de groei namelijk bevorderen door de luchtwortels naar de aarde te leiden. Zo kan de plant meer voedingsstoffen opnemen, en zul je merken dat deze sneller nieuw blad aanmaakt. Mocht je de luchtwortels niet mooi vinden kun je ze ook afknippen.
De Monstera pertusum is al relatief simpel om te verzorgen, maar we maken het je met deze grote uitvoering nóg makkelijker! Deze grote gatenplant wordt namelijk geleverd met een zogenaamde semi-hydro cultuur; de grond bevat naast aarde ook kleikorrels die water opnemen, waardoor de plant van een continu waterniveau wordt voorzien. Je kunt de gatenplant hierdoor in één keer meerdere liters water geven totdat de watermeter in het midden staat. Zodra het voelertje weer helemaal gezakt is kun je weer bijgieten tot het midden. Besproei de bladeren daarnaast regelmatig om deze mooi en gezond te houden.
Heb je tussendoor vragen over de verzorging of twijfel je ergens over? Neem dan gerust contact met ons op. Let op! Voor dit product gelden afwijkende levertijden omdat het met speciaal vervoer wordt gebracht. Er wordt persoonlijk contact opgenomen om de leverdatum af te stemmen. Momenteel alleen leverbaar binnen NL (met uitzondering van de waddeneilanden).

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €475.00
Kleur: Rood

Klik hier om te bestellen.