Hoya Krohniana Silver Eskimo – P12

De Hoya Krohniana 'Silver Eskimo' is een mooie hangplant met een opvallend zilver bladpatroon en groene vlekjes. Deze soort is een bijzondere hoya die nog niet veel te zien is!
Oorspronkelijk komt deze plant uit de Filipijnen. De Hoya Krohniana Silver Eskimo kun je als hangplant houden, net als veel andere hoya's. Zorg ervoor dat je hem op een warm en licht plekje hangt, maar pas op met direct zonlicht. Verder is  wekelijks een slokje water voldoende, de grond mag best een beetje uitdrogen tussen de gietbeurten in. Met de juiste verzorging zal deze plant je belonen met veel nieuwe groei en soms ook witte bloemen!
 
Let op! – Bij inname is de Hoya licht giftig, dus pas op met kleine kinderen of huisdieren.
Lichtbehoefte – Hoya's groeien het beste met veel indirect licht. Als de plant niet genoeg licht krijgt, zal de plant minder snel nieuwe blaadjes en bloemen aanmaken.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond lichtvochtig blijft. De grond mag tussen gietbeurten een beetje opdrogen tijdens de winterperiode. Zorg ervoor dat er geen water onderin de pot blijft staan.
 
Lees alles over kamerplanten verzorging (https://www.plantje.nl/verzorging/).
 
*Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €21.95
Kleur:

Klik hier om te bestellen.