Musthave Plantenbox – 4 stuks

Ben jij een plantenliefhebber? Dan is deze plantenbox een echte musthave. Deze Musthave plantenbox bevat vier populaire groene kamerplanten. Wil jij jouw interieur een groene boost geven? Dat doe je met de Musthave Plantenbox! Met deze vier populaire kamerplanten dompel je jouw woonkamer om tot een ware urban jungle. Extra handig: al deze kamerplanten zijn gemakkelijk in verzorging en leuk om te stekken.
De Musthave bestaat uit de volgende 4 kamerplanten:

* Monstera Deliciosa p12 (https://www.plantje.nl/monstera-gatenplant-p-12-cm/?q=delicio): een snelle groeier.
* Pilea Peperomioides p12 (https://www.plantje.nl/pilea-peperomioides-pannenkoekplant-p-12-cm/?q=pilea): de populaire pannenkoekenplant!
* Strelitzia Nicolai p17 (https://www.plantje.nl/strelitzia-nicolai-p-17-cm/?q=strelit): een grote groene kamerplant met prachtige bladeren.
* Zamioculcas Zamiifolia p21 (https://www.plantje.nl/zamioculcas-p-21-cm/?q=zamio): een stoere kamerplant die weinig aandacht vergt. Deze plantenbox is een goede combinatie van grote en kleine kamerplanten. De grotere kamerplanten (Strelitzia en Zamioculcas) zijn perfect voor op de grond of op een leuk plantentafeltje. De kleinere kamerplanten (Pilea en Monstera) kun je in de vensterbank zetten en zelf opkweken tot grote jongens!
 
Let op! – Als jouw Monstera groeit, kunnen er gaten in de bladeren komen: dit hoort zo! De Monstera wordt ook wel gatenplant genoemd.
Lichtbehoefte – Al deze kamerplanten staan graag op een licht plekje, maar uit direct zonlicht. Mochten de planten sneller groeien dan je wilt, zet ze dan wat meer in de schaduw.
Water geven – Geef deze kamerplanten regelmatig een beetje water. Zorg dat de potgrond altijd lichtvochtig is.
Lees alles over kamerplanten verzorging (https://www.plantje.nl/verzorging/).
 
Deze combideal wordt geleverd exclusief sierpotten. Onze sierpottencollectie vind je hier (https://www.plantje.nl/bloempotten/)!

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €60.95
Kleur:

Klik hier om te bestellen.