Philodendron White Wave – Hydroponie

Dit Philodendron white wave lichtplantje is een echte blikvanger in jouw interieur. Het plantje staat in water zonder aarde, waardoor deze kamerplant én wortels helemaal in de spotlights staan. Dit hydroponie plantje herken je aan de bont gestreepte bladeren. De jongste blaadjes van deze kamerplant zijn helemaal groen. Naarmate de bladeren ouder worden, ontstaan er (steeds meer) witte strepen. Het lichtplantje staat met haar wortels op water. Deze manier van planten groeien wordt ook wel hydroponie genoemd. Niet alle kamerplanten zijn geschikt voor hydroponie, maar er zijn genoeg om uit te kiezen. De Philodendron white wave is een bijzondere verschijning onder de hydroponie planten, met bont gestreepte bladeren.
Het Philodendron lichtplantje wordt kant en klaar geleverd. Het enige dat je hoeft te doen, is water toevoegen en een mooi plekje uitzoeken.
Let op! – Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof.
Lichtbehoefte – Zet het Philodendron lichtplantje op een plek met veel licht, maar geen direct zonlicht.
Water geven – Ververs het water van dit lichtplantje eens in de twee weken. Giet de vaas voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul de vaas daarna aan met water op kamertemperatuur.
Lees alles over Philodendron verzorging (https://www.plantje.nl/verzorging/philodendron/) of ontdek meer hydroponie (https://www.plantje.nl/hydroponie/)!

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €25.95
Kleur:

Klik hier om te bestellen.