Dit Potroos Duo bestaat uit twee prachtige potrozen met roze bloemen. Een duurzaam alternatief voor het klassieke boeket rozen! De potroos is een relatief nieuw verschijnsel in de woonkamer. We kennen hem vooral buitenshuis als struik, of binnenshuis als boeket in een vaas. Dit Potroos Duo is het beste van beide werelden. Een prachtige set mini-rozenstruiken die wat extra kleur naar jouw woonkamer brengen!
Rozen zijn vernoemd naar het Keltische ‘rhodd,’  wat ‘rood’ betekent. Dit komt omdat rozen van oorsprong altijd rood waren. Kwekers zijn er sindsdien in geslaagd om rozen in andere kleuren de kweken. Zo kunnen we onder andere van zachtroze rozen zoals deze Potroos genieten.
Verzorg je de Potrozen goed, dan kunnen ze lang en mooi bloeien. Neem een kijkje bij de onderstaande verzorgingstips om zo lang mogelijk van jouw nieuwe Potrozen te genieten!
 
Let op! -   Verwijder uitgebloeide bloemen voorzichtig, zonder de knoppen te beschadigen. Geef de potrozen één keer per maand plantenvoeding of rozenmest. Dan blijven ze langer bloeien.
Lichtbehoefte -   Zet de Potrozen op een lichte of zonnige plek.
Water geven -  Houd de potgrond licht vochtig door de rozen regelmatig een kleine scheut water te geven. Zorg ervoor dat er geen laag water onder in de pot komt te staan.
 
Lees alles over kamerplanten verzorging (https://www.plantje.nl/verzorging/).

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €15.95
Kleur:

Klik hier om te bestellen.