Terrarium Sintra

DIY planten terrarium Sintra is een echte blikvanger van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het bijgeleverde licht staan de planten dag en nacht in de spotlight. Extra pluspunt: deze planten creëren hun eigen ecosysteem, waardoor je ze nauwelijks hoeft te verzorgen!
Dit DIY ecosysteem met LED-lamp van Growing Concepts is van prachtige kwaliteit. De lampendop is gemaakt van hoogwaardig eikenhout, afgewerkt met een koperkleurige fitting en een lichtbruin snoer met schakelaar. Een echt designitem! Het terrarium bevat een prachtige mix van 4 planten, stuk voor stuk met zorg geselecteerd. Deze mix wisselt op basis van beschikbaarheid.
Specificaties:
Hoogte: 47 cm
Breedte 32 cm
Lengte snoer: 200 cm
 
Dit planten terrarium met lamp wordt als Do It Yourself-pakket geleverd. Het bevat alle benodigdheden én stap-voor-stap instructies om zelf aan de slag te gaan. Omdat al onze terrariums speciaal voor jou gemaakt worden, hebben we één dag extra nodig om jouw bestelling bij te bezorgen.
Let op! – Zet het planten terrarium op een plek waar de hoeveelheid licht en de temperatuur zo min mogelijk schommelen. Vermijd tocht of een plek in de buurt van de verwarming, en verplaats het ecosysteem zo min mogelijk nadat je een plek hebt uitgekozen.
Lichtbehoefte – Zet het terrarium op een lichte plek, uit direct zonlicht.
Water geven – Niet nodig: doordat het terrarium is afgesloten, ontstaat hier een eigen ecosysteem. Het water wordt opgenomen door de planten en vervolgens verdampt, zodat er een soort kringloop ontstaat.
 
Lees alles over terrarium verzorging (https://www.plantje.nl/planten-terrarium-verzorgen/).

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €199.95
Kleur:

Klik hier om te bestellen.