De Tropische Plantenbox bestaat uit drie tropische kamerplanten: Monstera deliciosa, Strelitzia nicolai en de bananenplant (Musa). Met deze grote, tropische planten breng je jouw interieur in één keer in de jungle sferen!
De Tropische Plantenbox brengt jouw interieur helemaal in de jungle sferen. Deze set van 3 tropische kamerplanten is heel divers: elke plant heeft compleet andere bladeren. De Monstera deliciosa (https://www.plantje.nl/shop/monstera-p-21-cm/) heeft grote bladeren met insnijdingen. Naarmate deze kamerplant groeit, zullen er steeds meer insnijdingen en gaten in de bladeren ontstaan. De Strelitzia nicolai (https://www.plantje.nl/shop/strelitzia-nicolai-p-21-cm/) heeft lange stengels met sierlijke bladeren. De bananenplant (Musa) (https://www.plantje.nl/shop/bananenplant-musa-dwarf-p-21-cm/) herken je aan de korte stengels en grote bladeren, versierd met donkere vlekken.
De drie kamerplanten uit de Tropische Plantenbox hebben potmaat 21, en zijn dus planten van formaat. De Strelitzia en de Musa zijn beiden zo’n 80 cm hoog. De Monstera groeit wat meer in de breedte en is zo’n 75 cm hoog.
 
Let op! – De Bananenplant is niet giftig, maar de Monstera en Strelitzia kunnen schadelijk zijn bij inname. Pas dus op met kleine kinderen en huisdieren.
Lichtbehoefte Monstera – Normaal daglicht / halfschaduw
Lichtbehoefte Strelitzia en Musa – Normaal daglicht / mild zonnig (bescherm deze planten tegen de hete middagzon).
Water geven – Houd de potgrond constant vochtig – maar niet nat! Dit doe je door de tropische planten regelmatig kleine beetjes water te geven. Besproei de kamerplanten regelmatig.
Lees alles over kamerplanten verzorging (https://www.plantje.nl/verzorging/).
 
Deze combideal wordt geleverd exclusief sierpotten. Onze sierpottencollectie vind je hier (https://www.plantje.nl/product-categorie/planten-accessoires/bloempotten/)!

Klik hier voor meer informatie.
Prijs: €60.95
Kleur:

Klik hier om te bestellen.